توهم دانایی در مسلمانان!!!
متن شبهه:
#توهم_دانایی_در_مسلمانان چیست ؟
به مثال زیر توجه کنید:
ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ #ﺍﺳﺘﺪﻻﻝ_ﯾﮏ_ﻓﺮﺩ_ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺑﺸﺮ ﻭ ﭘﺎﺳﺦ یک غیر مسلمان (ﮐﻔﺎﺭ) !
” ﻣﺸﮑﻞ : ﺗﻮﻟﺪ ﯾﮏ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻧﺎﻗﺺ ﺍﻟﺨﻠﻘﻪ “
ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ : #ﮐﺎﺭ_ﺧﺪﺍﺳﺖ
ﮐﺎﻓﺮ : ﺍﺧﺘﻼﻝ ﮊﻧﺘﯿﮏ ﺍﺳﺖ
ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ : ﺣﮑﻤﺘﯽ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ
ﮐﺎﻓﺮ : ﻋﺎﻣﻠﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺸﻒ ﺷﻮﺩ
ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ : ﻓﻘﻂ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺷﻔﺎﺵ ﺑﺪﻩ
ﮐﺎﻓﺮ : ﺑﺎ ﮐﺸﻒ ﻋﺎﻣﻞ ﺁﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﺟﻠﻮﯼ ﺑﺮﻭﺯ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ
” ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺧﺒﺮﻫﺎ : ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﮊﻧﯽ ﮐﻪ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺳﻼﻣﺖ ﻧﻮﺯﺍﺩﻥ ﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﮐﺸﻒ ﮐﺮﺩﻧﺪ “
ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ : ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻒ ۱۴۰۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺩﺭ ﻗﺮﺁﻥ ﺁﻣﺪﻩ در فلان آیه و فلان حدیث ، ضمنا ” ﺍﺑﻦ ﻓﻼﻥ ” ﻫﻢ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻋﻠﻤﯿﻪ ﻧﺠﻒ ۸۰۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺑﻬﺶ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ !
ﮐﺎﻓﺮ : ﺩﺭ ﻗﺮﺁﻥ ﮐﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﺍﺯ ﮊﻥ ﻭ ﺩﯼ ﺍﻥ ﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ!
ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ : ﺗﻮ ﺳﻮﺍﺩ ﻧﺪﺍﺭﯼ، ﻗﺮﺁﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻔﺴﯿﺮﺵ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯽ، ﻫﺮ ﺁﯾﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﻣﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ، ﻓﻘﻂ ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ به اندازه ﺻﺪ ﺗﺎ ﮐﺘﺎﺏ ﻣﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ .
ﻭ ﺍﯾﻦ توهوم دانایی ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ در مسلمانان ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﺩ …..
پاسخ:
با سلام
شاید شما نظیر این سخنان را از عموم جامعه بشنوید، ولی اعتقاد به اینکه امور دنیا در دست خداست و تمام کارهای او با حکمت است، تضادی با علم و دانش و علم آموزی ندارد. استناد اینگونه صحبت ها به اصل دینی که تعلیم و تعلّم مبنای آن است و «علم آموزی» در این دین از بالاترین عبادات محسوب می شود، خطایی آشکار است.
در رد توهم نویسنده از اسلام همین بس که پاسخ دهد نویسنده ی «کتاب قانون» که مبنای تحصیلات عالیه ی در دانشگاه های اروپایی است از کیست؟؟؟؟؟؟ آیا ابن سینا مسلمان نبود؟؟؟?
یا «زکریای رازی» که علم داروسازی و پزشکی بی تردید وامدار این پزشک و کیمیاگر برجسته مسلمان است، حکیمی توانا که با کشفیات ارزنده خود، این دو عرصه را متحول ساخت و با کشف الکل، گوگرد و ساخت داروهای ترکیبی در علم داروسازی تحولی شگرف ایجاد کرد.
و یا «جابر بن حیان» که به وی لقب پدر علم شیمی داده و از از شاگردان برجسته امام صادق(ع) بوده است.
و بسیار بسیار دانشمندان و پزشکان و فیلسوفان برجسته مسلمان که هر یک از علوم وامدار ایشان بوده است.
«ویل دورانت» مورخ معروف درباره اهمیت تمدن اسلامی می گوید:
اسلام طی پنچ قرن از سال 81 تا 597 هجری قمری از لحاظ نیرو، نظم، بسط قلمرو حکومت، تصفیه اخلاق و رفتار، سطح زندگانی، وضع قوانین منصفانه انسانی و تساهل دینی، ادبیات، دانشوری و علومی چون طب و فلسفه پیشاهنگ جهان بود.
در عرصهي توليد علم، طبق آمارهائي كه مراكز متخصص جهاني و مراكز بينالمللي (نه ـمار خودمان?)اعلام ميكنند، مشاركت كشور ما در پيشرفت علمي و توليد علم در دنيا بيش از يازده درصد است..
اگر واقعا رابطه ی دین با علم در نزد مسلمانان این گونه بود که نویسنده ی مغرض و بی سواد این متن نوشته است ، پس چرا دشمنان از ناحیه ی دانشمندان مسلمان ما احساس خطر می کنند و به هر طریق ممکن درصدد حذف آنان هستند؟؟ که نمونه ی بارز آن در ترور دانشمندان عزیز هسته ای مان مشاهده می شود…
بازنشر آزاد همراه با صلوات برای تعجیل در فرج مولا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم